понедельник, 23 апреля 2018 г.

День психолога в Україні

У понеділок, 23 квітня, в Україні відзначають своє професійне свято психологи. Як відомо, іноді людині важко утримати тягар проблем на своїх плечах, і вона може втратити надію, віру в себе, а найголовніше — своє здоров'я. Уникнути цього нам допомагають мудрі поради досвідчених фахівців — психологів.

За останнє сторіччя психологія пройшла дуже стрімкий шлях розвитку. Вона була офіційно визнана як наука тільки в 1879 році. Але за минулий час психологи всього світу змогли накопичити величезний багаж знань про суть людини, про її стани та почуттях, про самопізнання та соціальні ролі.

Поява Всеукраїнського дня психолога теж цілком виправдана, оскільки в Україні психологія є однією з ключових наук. Сьогодні психологи працюють не тільки в медустановах, а й у навчальних закладах, оскільки рішення психологічних проблем людини вважається базовим у процесі її особистісного становлення.

Вітаємо всіх психологів України з їх професійним святом! Бажаю вилікувати всі душевні проблеми людей, що приходять до вас за допомогою, самим – не сумувати, частіше посміхатися, жити щасливо, не знаючи турбот та суму!